Hypotheekleads of afspraken nodig?

Hypotheekleads

Bent u hypotheekadviseur en op zoek naar goede hypotheekleads of afspraken? Wij kunnen u per direct hypotheekleads van kwaliteit leveren.

Herkomst hypotheekleads

Onze hypotheekleads komen uitsluitend via het internet bij ons binnen. Klanten worden niet gemaild of op een andere manier gepusht. Alle hypotheekleads zijn afkomstig van mensen die zelf actief op zoek zijn naar een hypotheekadviseur en graag benaderd willen worden voor een offerte of voor een advies op hypotheekgebied. Het grote voordeel daarvan is dat de mensen nu belang hebben bij een hypotheekadvies, doordat deze mensen altijd zelf hebben gezocht naar een hypotheekadviseur.

Kwaliteit hypotheekleads

Er zijn leadleveranciers die goedkoper zijn, maar ook leveranciers die duurder zijn. Het is belangrijk om als intermediair te kijken naar de prijs per afspraak bij het maken van een beslissing; hoeveel leads zijn er nodig om tot een kwalitatief goede afspraak te komen? De hypotheeklead weet dat hij gebeld gaat worden, sterker nog: hij wil gebeld worden. Daardoor halen onze hypotheekleads een conversie van hypotheeklead naar afspraak van ca. 70%.

Uiteraard is de levering van hypotheekleads altijd exclusief. De hypotheekleads worden slechts naar één leadafnemer gestuurd. 

Prijs per hypotheeklead 


Bruto leads worden gecorrigeerd naar netto leads; u betaalt alleen de netto leads (dus volgende hypotheekleads worden niet in rekening gebracht: fake, onbereikbaar, dubbel, bkr, etc.).

Leadprijs is € 84,- per netto hypotheeklead.

De voordelen van hypotheekleads kopen bij Almexx


Meer weten over onze hoge kwaliteit hypotheekafspraken, hypotheekleads of hebt u overige vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.