Hypotheekleads of afspraken nodig?

Hypotheekleads

Bent u hypotheekadviseur en op zoek naar goede hypotheekleads of afspraken? Wij kunnen u per direct hypotheekleads van kwaliteit of afspraken leveren.

Opvolging van de hypotheekleads

Wij werken samen met J&J telemarketing uit Groningen. J&J is in het bezit van een eigen WFT-vergunning, volgt onze hypotheekleads op en maakt hier concrete afspraken van. U hoeft dus zelf geen afspraak meer te maken met de prospect. J&J ontvangt van ons de hypotheekleads en belt deze leads na. Tijdens een prettig gesprek controleert J&J de gegevens van de klant en vult deze indien nodig aan. Daarnaast kunnen zij tijdens deze gesprekken ook bezoekafspraken maken voor uw adviseurs. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij ook precies wanneer het wel of niet zinvol is voor u en de klant om een afspraak te plannen. Op deze manier kunt u uw adviseurs efficiënt inzetten op de plek waar zij geld verdienen: bij de klant.

Herkomst hypotheekleads

Onze hypotheekleads komen uitsluitend via het internet bij ons binnen. Klanten worden niet gemaild of op een andere manier gepusht. Alle hypotheekleads zijn afkomstig van mensen die zelf actief op zoek zijn naar een hypotheekadviseur en graag benaderd willen worden voor een offerte of voor een advies op hypotheekgebied. Het grote voordeel daarvan is dat de mensen nu belang hebben bij een hypotheekadvies, doordat deze mensen altijd zelf hebben gezocht naar een hypotheekadviseur.

Kwaliteit hypotheekleads

Er zijn leadleveranciers die goedkoper zijn, maar ook leveranciers die duurder zijn. Het is belangrijk om als intermediair te kijken naar de prijs per afspraak bij het maken van een beslissing; hoeveel leads zijn er nodig om tot een kwalitatief goede afspraak te komen? De hypotheeklead weet dat hij gebeld gaat worden, sterker nog: hij wil gebeld worden. Daardoor halen onze hypotheekleads een conversie van hypotheeklead naar afspraak van ca. 50%.

Uiteraard is de levering van hypotheekleads altijd exclusief. De hypotheeklead wordt alleen door J&J opgevolgd en de daaruitvolgende hypotheekafspraak wordt voor slechts één leadafnemer gemaakt.

Prijs per hypotheeklead en hypotheekafspraak

Onze leadprijs is gebaseerd op een prijs per afspraak die ligt tussen de € 150,- en € 200,-.

Bruto leads worden gecorrigeerd naar netto leads; u betaalt alleen de netto leads (dus volgende hypotheekleads worden niet in rekening gebracht: fake, onbereikbaar, dubbel, bkr, etc.).

Indien conversie van lead naar afspraak op lange termijn niet conform de verwachting is, wordt de leadprijs aangepast (alleen bij leadopvolging door J&J).

Leadprijs is € 65,- per netto hypotheeklead.

De voordelen van hypotheekleads kopen bij Almexx


Meer weten over onze hoge kwaliteit hypotheekafspraken, hypotheekleads of hebt u overige vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.