Bijbaan voor een student

Vind jij het leuk om dingen uit te zoeken? Kun jij klanten telefonisch en per mail te woord te staan? Kan jij ook van reperterende telefoontjes een competitie voor jezelf maken? Dan hebben wij een toffe bijbaan voor je voor 12-16 uur per week. 

We vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk bent, zelf initiatief neemt en zorgvuldig werkt. Om te controleren of je zorgvuldig werkt, willen we in jouw sollicitatiebrief graag het woord superchill zien.

Waarom werken bij Almexx?

Wij hebben alle concepten in eigen beheer. Hierdoor hangt er een ontspannen sfeer op de werkvloer en werken we zelden met deadlines. Door deze sfeer en de uitgebreide aandacht voor wat we echt willen, zijn we op meerdere gebieden de grootste van Nederland geworden. Je kunt jou werk zelf indelen, maar hiervoor moet je wel zelf de juiste keuzes maken. Om alles extra leuk te maken, bieden wij het volgende:

Wij zijn wij?

De kans is eigenlijk best groot dat jij ons niet kent, maar misschien ken je een van onze alter ego’s al wel:

Hebben we je overtuigd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar korne@almexx.nl (alleen directe sollicitaties, we hebben geen interesse in tussenpartijen).