AdWords advies van Almexx

Adwords

Op zoek naar professioneel AdWords advies?

 

Almexx biedt u:

Als u advies nodig heeft bij het opzetten van een AdWords-campagne of u wilt dat Almexx uw AdWords-account gaat beheren? Dan kunt u hier contact met ons opnemen

Google AdWords

Google is de populairste zoekmachine ter wereld. Gezien het grote aantal gebruikers van deze zoekmachine is het voor bedrijven zeer aantrekkelijk om te adverteren op de pagina's van Google. Uw advertenties boven de zoekresultaten van Google betekent over het algemeen meer bezoekers en daardoor vaak meer klanten.

Om een advertentiecampagne voor Google op te zetten moet gebruik gemaakt worden van Google AdWords. Dit is het advertentieprogramma van Google waarmee u kunt adverteren op basis van zoekwoorden. Wanneer gebruikers van Google zoeken op één van de zoekwoorden waar u op adverteert wordt uw advertentie vertoont. Het is dus belangrijk om te adverteren op de juiste zoekwoorden om zo de juiste mensen te bereiken.

Adverteren met Google AdWords

Zodra u een account aanmaakt bij Google AdWords kunt u beginnen met het maken van een AdWords campagne. Dit houdt in dat u een aantal advertenties maakt zodat deze getoond kunnen boven of naast de 'normale' zoekresultaten van een potentiële klant op Google. Deze advertenties worden alleen weergegeven als iemand zoekt op een zoekwoord dat bij uw advertenties hoort.

Met Google AdWords is het mogelijk om de (klik)resultaten van uw website bij te houden, zodat u altijd weet of uw advertentie de juiste resultaten oplevert. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw advertenties te bewerken en uw budget aan te passen totdat u de gewenste resultaten krijgt. Daarnaast is het mogelijk om via Google AdWords de verkoop of conversie resultaten van uw website bij te houden, zodat u altijd weet wat de resultaten zijn van het plaatsen van uw advertentie. 

Het opzetten van een goede AdWords campagne kost behoorlijk wat tijd. Daarnaast zal er bijgehouden moeten worden of u de juiste zoekwoorden hebt toegevoegd en of uw advertenties goede resultaten opleveren. Toch heeft het opzetten van een dergelijke campagne veel voordelen voor uw bedrijf, u bereikt namelijk mensen die al op zoek zijn naar diensten of producten die u aanbiedt. Wanneer u zelf niet de tijd of de vaardigheden heeft om een AdWords campagne op te zetten kunt u de hulp inschakelen van Almexx.

Advies van Almexx

Almexx kan u adviseren bij het opzetten van een Google AdWords campagne. Daarnaast kunt u ook het geheel uitbesteden aan ons. Wij zorgen dan ook voor een goede landingspagina voor op website.

Als u interesse hebt in advies bij het opzetten van een AdWords-campagne kunt u hier contact met ons opnemen. Er zal dan samen met u besproken worden wat mogelijk is en wat we precies voor u kunnen betekenen.