Hypotheek / Assurantie

Bij Almexx kan u taxatieopdrachten uitzetten voor een vast tarief. Aanmelden voor het aanleveren van taxatieopdrachten bij de taxatieservice van Almexx kan hier.

DEMO rekenmodules

Een overzicht van een aantal demo-webapplicaties die wij voor hypotheek- en assurantietussenpersonen hebben ontwikkeld. De rekenmodules, zoals ze op betreffende website beschikbaar staan, zijn alle voorzien van de standaard rekenregels. Desgewenst kunnen wij elke module aanpassen aan de wensen van de afnemers.

http://rekenmodules.almexx.nl

renta-tarieven

Rentetarieven

Voorbeeldsite met het gebruik van diverse op maat gemaakte rekenmodules. 

http://www.rente-tarieven.nl

Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Site waarop alle hypotheekadviseurs uit Nederland een gratis vermelding hebben. Tevens is eenvoudig in te zien met welke geldverstrekker een hypotheekadviseur samenwerkt.

http://www.onafhankelijke-hypotheekadviseur.nl

huisenhypotheek

Uw huis en hypotheek

Site waarop onafhankelijke informatie over onderwerpen die met uw huis en hypotheek te maken hebben te vinden is. Van het kopen van een nieuwe woning of het vinden van een geschikte taxateur, tot het afsluiten van een passende hypotheek.

http://www.uwhuisenhypotheek.nl

Hypotheekmaandlastenverlaging

Site waarop te zien is of er op de hypotheekmaandlasten te besparen valt.

http://www.hypotheekmaandlastenverlaging.nl/

Mijn eerste koophuis.nl

Deze site is speciaal voor starters op de woningmarkt, die het koopproces van hun eerste woning goed willen laten verlopen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe het kopen van een woning in zijn werk gaat, waar je op moet letten en wat eventuele valkuilen zijn.

http://www.mijneerstekoophuis.nl

Support4TP

Support4TP is een handelsnaam van Almexx B.V. en is bedoeld als online ondersteuning voor de tussenpersoon in de financiële dienstverlening.

http://www.support4tp.nl

Voor meer informatie over onze rekenmodules of taxatieservice kunt u contact met ons opnemen.