iPhone

Supermarkt+ - iPhone

Almexx BV heeft ervaring met het ontwikkelen van een iPhone-applicatie. De iPhone-applicatie 'Supermarkt+' laat snel zien of het product dat je wilt kopen ergens anders goedkoper is of zelfs in de aanbieding is. Hiermee kan je dus geld besparen.

Ook vind je met Supermarkt+ altijd een supermarkt bij jou in de buurt. Je iPhone bepaalt je locatie en laat met Google Maps zien waar zich in jouw buurt supermarkten bevinden.

Voor meer informatie kun je terecht op Supermarkt+

Rentetarieven

De applicatie Hypotheekrente heeft altijd de laatste hypotheekrentes van de verschillende geldverstrekkers bij de hand. Met deze applicatie is het mogelijk altijd en overal de hypotheekrente te vergelijken en de gebruiker kan ten aller tijden zien wat de laagste hypotheekrente is.

De Hypotheekrente-applicatie geeft niet alleen de officiële en actuele hypotheekrentetarieven van alle hypotheekgeldverstrekkers, maar heeft ook verschillende andere mogelijkheden. Zo kan snel gekeken worden naar de top 5 laagste rentes van variabele, 5 jaar en 10 jaar rentevast. Daarnaast kan een rente-alert ingesteld worden waarbij de gebruiker een bericht ontvangt wanneer de rente verandert.

Voor meer informatie kun je terecht op Hypotheekrente

frieslandtoer

Frieslandtoer

Met deze applicatie kunt u overzichtelijk zien naar welke bestemmingen (attracties, binnensteden, restaurants (inclusief kortingen), vvv's, jachthavens en campings) u met het Openbaar Vervoer in het Friese merengebied kunt reizen, compleet met reisadvies, prijzen en relevante informatie. Voor bezoekers van deze regio is dit een handige app die snel en eenvoudig laat zien welke bestemmingen (zoek per plaats/categorie of vanaf de kaart) bereikt kunnen worden met het OV. Voor enkele restaurants is ook een leuke kortingsactie toegevoegd.

Voor meer informatie kunt u terecht op Frieslandtoer