Vacature programmeur PHP

Wil jij als programmeur werken bij een uniek bedrijf? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Almexx BV is een online conceptontwikkelingsbureau dat zich bezighoudt met het bedenken, lanceren en onderhouden van uiteenlopende online concepten. Wij zijn op verschillende gebieden online marktleider en willen dit graag zo houden. Daarvoor hebben we jou nodig!

Dit ben jij als PHP-programmeur

Wij zijn op zoek naar een PHP-programmeur voor 16-40 uur per week. Kun jij:

Dan is dit de baan voor jou. Het zou handig zijn als je in de buurt van Enschede woont. Verder vinden we het leuk als je kennis hebt van JavaScript en het Zend Framework, maar dat is niet verplicht. De invulling van de functie laten we vaak afhangen van de persoon zelf, dus daar valt nog wel wat in te schuiven...

Waarom werken als programmeur bij Almexx?

Wij hebben alle concepten in eigen beheer. Hierdoor hangt er een ontspannen sfeer op de werkvloer en werken we zelden met deadlines. Door deze sfeer en de uitgebreide aandacht voor wat we echt willen, zijn we op meerdere gebieden de grootste van Nederland geworden. Je kunt jouw werk zelf indelen, maar hiervoor moet je wel zelf de juiste keuzes maken. Al onze websites draaien op ons eigen framework, waardoor er voor jou voldoende uitdaging is. Naast uitdaging en een ontspannen werkomgeving bieden wij het volgende:

Wij zijn wij?

De kans is eigenlijk best aanwezig dat jij ons niet kent, maar misschien ken je een van onze concepten al wel:

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar korne@almexx.nl (alleen directe sollicitaties, we hebben geen interesse in tussenpartijen)