Zin in een leuke afstudeerplek?

Vacature

Wil jij als programmeur werken bij een uniek bedrijf? Almexx BV is een online conceptontwikkelingsbureau dat zich bezighoudt met het bedenken, lanceren en onderhouden van uiteenlopende online concepten. Wij zijn op verschillende gebieden online marktleider en willen dit graag zo houden. Daarvoor hebben we jou nodig!

Wie ben jij?

Kun jij:

Dan is dit de afstudeerplek voor jou. Het zou handig zijn als je in de buurt van Enschede woont. Verder vinden we het leuk als je kennis hebt van JavaScript en het Zend Framework, maar dat is niet verplicht. Het is belangrijker dat je concepten als OOP en MVC goed beheerst. De invulling van de functie laten we vaak afhangen van de persoon zelf, dus daar valt nog wel wat in te schuiven...

Opdrachten

Zie jij het zitten om een van de onderstaande opdrachten op te pakken, stuur dan je CV en motivatiebrief naar korne@almexx.nl

Woningdata

Voor onder andere TaxatieTarieven en Libero Aankoop is de wens om gebruik te maken van een database die gegevens bevat van alle woningen in Nederland.  Op basis van deze data willen we per stad / wijk / straat voorspellingen kunnen doen qua biedstrategie of per makelaar kunnen stellen hoe goed deze makelaar daadwerkelijk is.

Supermarktprijzen databeheer

Voor een bestaande concept Supermarktaanbiedingen worden op dit moment aanbiedingen van supermarkten verzameld en in een applicatie weergegeven. De opdracht zal zijn om het verzamelen uit te breiden van enkel aanbiedingen naar alle productprijzen, aangezien dat veel meer mogelijkheden zal gaan bieden. 

Supermarktaanbiedingen databeheer

Voor ons concept supermarktaanbiedingen voldoet ons datamodel / database beheer systeem niet meer voor de data die opgeslagen wordt. De opdracht zal zijn om software te ontwikkelen die het mogelijk maakt om datavervuiling te voorkomen en de reeds opgeslagen data te verbeteren. Daarnaast zal beoordeeld moeten worden of het huidige datamodel volstaat. En is er vebetering mogelijk in het invoeren van nieuwe aanbiedingen. 

Waarom werken bij Almexx?

Wij hebben alle concepten in eigen beheer. Hierdoor hangt er een ontspannen sfeer op de werkvloer en werken we zelden met deadlines. Door deze sfeer en de uitgebreide aandacht voor wat we echt willen, zijn we op meerdere gebieden de grootste van Nederland geworden. Je kunt jouw werk zelf indelen, maar hiervoor moet je wel zelf de juiste keuzes maken. Al onze websites draaien op ons eigen framework, waardoor er voor jou voldoende uitdaging is. Naast uitdaging en een ontspannen werkomgeving bieden wij het volgende:

Wij zijn wij?

De kans is eigenlijk best aanwezig dat jij ons niet kent, maar misschien ken je een van onze concepten al wel:

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar korne@almexx.nl (alleen directe sollicitaties, we hebben geen interesse in tussenpartijen)