Zin in een leuke afstudeerplek?

Vacature

Wil jij als programmeur werken bij een uniek bedrijf? Almexx BV is een online conceptontwikkelingsbureau dat zich bezighoudt met het bedenken, lanceren en onderhouden van uiteenlopende online concepten. Wij zijn op verschillende gebieden online marktleider en willen dit graag zo houden. Daarvoor hebben we jou nodig!

Wie ben jij?

Kun jij:

Dan is dit de afstudeerplek voor jou. Het zou handig zijn als je in de buurt van Enschede woont. Verder vinden we het leuk als je kennis hebt van JavaScript en het Zend Framework, maar dat is niet verplicht. Het is belangrijker dat je concepten als OOP en MVC goed beheerst. De invulling van de functie laten we vaak afhangen van de persoon zelf, dus daar valt nog wel wat in te schuiven...

Opdrachten

Zie jij het zitten om een van de onderstaande opdrachten op te pakken, stuur dan je CV en motivatiebrief naar korne@almexx.nl

Woningdata

Voor onder andere TaxatieTarieven en Libero Aankoop is de wens om gebruik te maken van een database die gegevens bevat van alle woningen in Nederland.  Op basis van deze data willen we per stad / wijk / straat voorspellingen kunnen doen qua biedstrategie of per makelaar kunnen stellen hoe goed deze makelaar daadwerkelijk is.

Supermarktprijzen databeheer

Voor een bestaande concept Supermarktaanbiedingen worden op dit moment aanbiedingen van supermarkten verzameld en in een applicatie weergegeven. De opdracht zal zijn om het verzamelen uit te breiden van enkel aanbiedingen naar alle productprijzen, aangezien dat veel meer mogelijkheden zal gaan bieden.

Notaristarieven

Dit bestaande concept mag vanaf de grond af opnieuw neergezet gaan worden. Je maakt dus het neerzetten van een nieuw concept mee vanaf het begin. Dit betekent onder andere veel leren van de eerste stappen die voor het concept neergezet worden en op basis hiervan doorontwikkelen.

Matchalgoritme voor HulpInHuis

Voor ons concept HulpInHuis wordt de zorgvraag en het werkaanbod aan elkaar gekoppeld door middel van slimme software. Deze software kan altijd slimmer en mogelijk is dit te bereiken met behulp van bijvoorbeeld machine learning.

Webinaromgeving

Voor een aantal concepten houden we regelmatig webinars om gebruikers te informeren over bijvoorbeeld aspecten van het kopen van een nieuwe woning. Gebruikers van onze concepten worden hiervoor uitgenodigd. De opdracht is het opzetten van een nieuwe omgeving voor het gemakkelijker beheerbaar maken van deze webinars.

Waarom werken bij Almexx?

Wij hebben alle concepten in eigen beheer. Hierdoor hangt er een ontspannen sfeer op de werkvloer en werken we zelden met deadlines. Door deze sfeer en de uitgebreide aandacht voor wat we echt willen, zijn we op meerdere gebieden de grootste van Nederland geworden. Je kunt jouw werk zelf indelen, maar hiervoor moet je wel zelf de juiste keuzes maken. Al onze websites draaien op ons eigen framework, waardoor er voor jou voldoende uitdaging is. Naast uitdaging en een ontspannen werkomgeving bieden wij het volgende:

Wij zijn wij?

De kans is eigenlijk best aanwezig dat jij ons niet kent, maar misschien ken je een van onze concepten al wel:

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar korne@almexx.nl (alleen directe sollicitaties, we hebben geen interesse in tussenpartijen)